Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ανοίγουν οι σχολές Χημικών και Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ

Η λήξη της κατάληψης και η έναρξη των μαθημάτων αποφασίστηκε σήμερα στις γενικές συνελεύσεις των Σχολών Χημικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Την αρχή είχαν κάνει χθες οι Πολιτικοί Μηχανικοί.
Ανοίγουν οι σχολές Χημικών και Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση  που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχολής Χημικών Μηχανικών "τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 25/11/2013. Τα μαθήματα μεγαλυτέρων εξαμήνων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 2/12/2013".


"Τα προγράμματα διδασκαλίας θα ανακοινωθούν σύντομα", σημειώνεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανδρέας Μπουντουβής.

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση για τις εξετάσεις η σχολή αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"Oι προγραμματισμένες εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, αλλά από την Πέμπτη, 21/11. Οι εξετάσεις των  μαθημάτων που ήταν προγραμματισμένες για αύριο, Τετάρτη (20/11), θα οριστούν με νεότερη ανακοίνωση. Ενδεχόμενες άλλες τροποποιήσεις θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατόν".



Από τις 20 Νοεμβρίου ξεκινούν κανονικά οι εξετάσεις και τα μαθήματα σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα των Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου